Přejít na hlavní navigaci | Přejít na obsah stránky

Barevné kontaktní čočky, díky kterým zazáříte na každé letní party!

Air Optix Colors zelené

Napadlo vás někdy změnit barvu očí a vyzkoušet barevné čočky? Představte si, že byste třeba namísto hnědých očí měla svůdné zelené. Sladila byste barvu očí se svým oblečením nebo jen tak, se svou náladou. Prostě byste večer chtěla být za uhrančivou ženu s jasně zelenýma očima.


Je to tak snadné vyzkoušet! Vyjádřete svou osobnost pomocí barevných kontaktních čoček AIR OPTIX® COLORS!

NOVÉ PRODYŠNÉ* KONTAKTNÍ ČOČKY AIR OPTIX® COLORS kombinují krásné barvy a silikon-hydrogelový materiál s vysokou propustností pro kyslík. Pomohou vám dosáhnout nejen vytoužené barvy, ale zajistí také pohodlí při nošení a zdravě vypadající oči. Speciální povrchová úprava je vysoce odolná proti usazeninám, což společně s vysokou propustností pro kyslík přispívá ke zdravému nošení kontaktních čoček. Takže už žádné zarudlé oči na konci dne!

Většina barevných kontaktních čoček má barvu natištěnou na povrchu čočky. Barva nových kontaktních čoček AIR OPTIX® COLORS je uzavřena v silikon-hydrogelovém materiálu. Žádný barevný potisk, oka se dotýká jen ultra-hladký plazmou zušlechtěný povrch kontaktní čočky AIR OPTIX®. Uživatelé kontaktních čoček si proto mohou užít zářivé barvy a pohodlné nošení čoček.

Krycí barevné čočky

Kontaktní čočky AIR OPTIX® COLORS jsou dostupné v 9 barevných odstínech, od jemných po výrazné, ze kterých si určitě vyberete. Díky technologii 3v1 vypadají tyto barevné čočky na oku opravdu přirozeně. Získáte je ve variantách s dioptriemi i bez dioptrií – takže novou barvu očí si můžete dopřát, když potřebujete dioptrickou korekci zraku, ale i tehdy, když chcete jednoduše proměnit váš vzhled!

air optix colors barvy

Dostupnost kontaktních čoček AIR OPTIX® COLORS

air optix colors

Měsíční kontaktní čočky AIR OPTIX® COLORS byly na český trh uvedeny v květnu 2014 a jsou k dispozici v maloobchodním prodejním balení 2ks.

K péči o tyto kontaktní čočky doporučujeme používat zvlhčující roztok
OPTI-FREE® PureMoist®
.

Jak začít s kontaktními čočkami?

Vždy začněte schůzkou s očním specialistou. Máte na výběr optometristu v oční optice nebo očního lékaře. To jsou proškoleni specialisté na kontaktní čočky. Nejprve absolvujete vyšetření zraku, stavu očí a krátký rozhovor, aby odborník rozpoznal očekávání od nošení kontaktních čoček. Na tomto základě vybere vhodnou kontaktní čočku a řekne vám, zda jsou pro vás barevné kontaktní čočky vhodné. Stěžejním bodem této návštěvy je zácvik v používání kontaktních čoček. Při odchodu musí být uživatel schopen čočku si bezpečně nasadit, vyjmout a také o ni správně pečovat. Zákazník odchází s jedním párem čoček, v případě jednodenních čoček to bývá více párů. Nezapomeňte, výběr kontaktních čoček a režim nošení je vždy nutné konzultovat s očním lékařem nebo optometristou.

Komentářů (2)

  1. Autor: Redakce - optometristka, Dne: 18. 10. 2018
    Dobrý den, pane Danieli, barevné kontaktní čočky je nutné vždy prozkoušet, protože výslednou barvu ovlivňuje i původní barva duhovky. Také záleží i na usazení kontaktní čočky přímo na oku, aby byla změna přirozená. Doporučuji proto vyhledat kontaktologa, který s Vámi jednotlivé barva otestuje a ověříte si, že jste s výsledkem spokojený. S pozdravem Jana
  2. Autor: Daniel Klika, Dne: 21. 3. 2018
    Dobrý den měl bych zajem o tmavě zelené kočky ale chci aby to vypadalo že to jsou moje oči máte takové

Přidat komentář

Údaje označené * jsou povinné.


Přihlášení



Hlavní partner

Reklama

18. 10. 2018 - Redakce

PowerBanka jako dárek při nákupu 2 boxů Biotrue ONEday - s těmi vám nikdy nedojde šťáva.

20. 6. 2018 - Redakce

Ve vybraných optikách: K nákupu 2 balení Acuvue Oasys roztok Complete zdarma.

18. 6. 2018 - Redakce

Letní akce k DAILIES AquaComfort Plus: 5 dní nošení zdarma a dárek k prvnímu nákupu. Mapa zapojených optik v odkazu.

Zobrazit více novinek »

Zpravodaj Čočky.cz

Chcete dostávat pravidelně informace přímo do vaší emailové schánky? Přihlašte se k odběru zpravodaje cocky.cz.

Anketa

Jak často nosíte kontaktní čočky?

1-2x za týden 15 x
3-5x za týden 12 x
každý den 38 x

Celkem odpovědí: 65