Přejít na hlavní navigaci | Přejít na obsah stránky

Přidejte hodnocení a získáte dárek zdarma!

Pokud nyní přidáte hvězdičkové a textové hodnocení kontaktních čoček nebo firmy v mapě specialistů a prodejců, získáte poukázku na některý z následujících dárků dle vašeho výběru:

Pouzdro Qcase Renu 60ml Pouzdro Complete Options Multi 100ml Opti-free RepleniSH 60ml Pinzeta na kontaktní čočky

Nejlepší hodnocení navíc získá poukázku na nákup kontaktních čoček v hodnotě 500,- Kč!

Podmínky akce

Pro získání dárku je potřeba vyplnit jak hvězdičkové, tak i slovní hodnocení buď kontaktních čoček a příslušenství v katalogu nebo prodejce a specialisty v mapě. Při hodnocení vložte do formuláře e-mail, na který vám následně přijde odpověď s dárkovými kódy k 6 různým dárkům nebo slevě v hodnotě 30,-Kč, které můžete uplatnit při nakupování na www.cockyshop.cz. Dárek nebo sleva vám bude automaticky přidána k vaší objednávce.

V případě, že budete chtít hodnotit svého očního specialistu, který není zaveden v mapě specialistů a prodejců, neváhejte nás o tom informovat na uvedených kontaktech. Za kontakt na chybějícího odborníka vám také pošleme dárkové kódy.

Slovní hodnocení musí být relevantní a nesmí porušovat obecné podmínky užívání portálu týkající se především vulgárních a urážlivých komentářů.

Ze všech hodnotících, kteří vyplní hodnocení kontaktních čoček, příslušenství i firmy, bude po ukončení akce vybrán jeden výherce, který obdrží poukázku na nákup libovolného zboží v hodnotě 500,-Kč v obchodě www.cockyshop.cz.

Akce i dárkové kódy jsou platné do 1. 1. 2010 nebo do vyčerpání zásob a za každé hodnocení je možné získat maximálně jeden dárek či slevu. Volba dárku je libovolná dle vašeho výběru.

Pozor! Akce byla prodloužena do 31.1.2010, ale vztahuje se jen na hodnocení - slovní i hvězdičkové - aplikačního střediska, lékaře nebo jiného specialisty.

Dárek bude přibalen k vaší objednávce a doručen podle zvoleného způsobu dopravy. Dárek nebo slevu nelze vymáhat soudní cestou a pořadatel - firma Tomáš Galan provozující internetový obchod Cockyshop.cz si vyhrazuje právo na změnu pravidel akce.

Komentářů (1)

  1. Autor: Šárka Zemanová, Dne: 24. 11. 2009
    Po několikaletém zkoušení, trápení se se zarudlýma a rozedřenýma očima a přesvědčování, že si zvyknu, jsem konečně narazila na čočky, které mi neuvěřitelně sedí a vyhovují. Celý den o nich ani nevím a běžně se mi stává, že se v noci probudím a zjistím, že to, co mám nalepené na prstě, je kontaktní čočka, kterou jsem si zapomněla vyndat. A také, že když se ráno probudím a i bez brýlí bezvadně vidím, tak se nestal žádný zázrak, jen je to opět o mojí děravé hlavě. Čili doporučuji všem, kteří měli podobné problémy a čočkám už moc šancí nedávali.

Přidat komentář

Údaje označené * jsou povinné.


Přihlášení



Hlavní partner

Reklama

18. 10. 2018 - Redakce

PowerBanka jako dárek při nákupu 2 boxů Biotrue ONEday - s těmi vám nikdy nedojde šťáva.

20. 6. 2018 - Redakce

Ve vybraných optikách: K nákupu 2 balení Acuvue Oasys roztok Complete zdarma.

18. 6. 2018 - Redakce

Letní akce k DAILIES AquaComfort Plus: 5 dní nošení zdarma a dárek k prvnímu nákupu. Mapa zapojených optik v odkazu.

Zobrazit více novinek »

Zpravodaj Čočky.cz

Chcete dostávat pravidelně informace přímo do vaší emailové schánky? Přihlašte se k odběru zpravodaje cocky.cz.

Anketa

Jak často nosíte kontaktní čočky?

1-2x za týden 15 x
3-5x za týden 12 x
každý den 38 x

Celkem odpovědí: 65